Sensitief massage arrangement

Sensitief massage arrangement

Het sensitief massage arrangement op basis van Ayurveda is vermoedelijk de oudste holistische massage ter wereld. Het is 140 minuten genieten van wellness for body and mind… Dit arrangement is een schitterende reis van heling, verbinding en bewustwording. Sensueel zachte effleurages met warme amandel olie gaan intuïtief over jouw naakte lichaam en omarmen alles wat je in je hebt. Je mag je volledig overgeven aan het moment en ervaren wat ontspanning werkelijk inhoudt.

Wat mag je verwachten? Ik nodig je uit voor een voetbad… Heel informeel bespreken we jouw wensen, klachten en grenzen. Na het voetbad krijg je een heerlijke sensitieve full body massage met warme amandelolie, ook het hoofd en de nek krijgt volop aandacht. Aansluitend een helende manuele voetmassage. Ik kan je verzekeren dat je dan echt ontspannen bent.

Als holistisch masseur geef ik het Sensitief massage arrangement op een professionele manier, met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen. Wil je je niet helemaal laten masseren kies dan voor het VIP massagearrangement.

Massagevorm: Holistisch, niet erotisch.

Voor wie: Vrouwen

Holistisch masseur: Wim Overduin

Sensitief massage arrangement 140 minuten € 95,00