Spanningshoofdpijn – hoofdpijn – migraine…

Ik zet je automatische piloot “uit” en ontspanning “aan.” Je spanningshoofdpijn verdwijnt, ik leer je hoe te ontspannen, dit gaat niet altijd vanzelf…

Spanning is een veel voorkomend probleem. Een massage van de spieren rondom hoofd, schouders en nek, waar de spanning zich opbouwt, wordt gericht gemasseerd. Oorzaak is vaak spanning vanuit mentaal vlak. Samen bespreken we jouw klachten. Als holistisch masseur laat ik je zowel fysiek als mentaal ontspannen. Wanneer spanning de oorzaak is, kan ik met zekerheid zeggen dat je hoofdpijn vrij naar huis gaat.   

Migraine… is een ander verhaal, en een heel andere benadering, maar ook daar kan ik als masseur mee helpen. Migraine kan meerdere oorzaken hebben, dus hierbij kan ik je niet garanderen dat je hoofdpijnvrij naar huis gaat, maar toch ligt er voor mij altijd een uitdaging om je van je hoofdpijn af te helpen, ook bij migraine… Als je aangeeft dat je migraine hebt werk ik vanuit een andere benadering, het klinkt misschien raar maar ik kies dan voor een voetreflexmassage. Ook kies ik er meestal voor om wat drukpunten op je hoofd/gezicht mee te nemen.

Spannings-hoofdpijn 40 minuten € 30,00 reserveren

Voetreflexmassage 60 minuten € 50,00 reserveren