Wellness for body and mind...

Kerklaan 69, Rijswijk - 06.2546.1386

KvK Haaglanden: 27076742

Beste bezoeker, ben je gediagnostiseerd met fibromyalgie dan ben je, waarschijnlijk één van de vele vrouwen die continue pijn voelen, vermoeit zijn en waarschijnlijk ook problemen ondervind met slapen. Vrouwen hebben 7 keer zoveel last van fibromyalgie dan mannen. De klachten kunnen zeer uiteen lopen, maar waar bijna iedereen tegenaan loopt is vooral het gevoel van onmacht, veel artsen erkennen het niet. Fibromyalgie wordt door de reguliere geneeskunde vaak gezien als een puur psychologische aandoening, maar baanbrekend onderzoek uit 2013 wijst uit dat de ziekte veroorzaakt wordt door een "teveel aan zenuwvezels in de bloedvaten." Het ultieme doel is een permanente oplossing te vinden voor deze aandoening. Ik wacht met spanning af wat de oorzaak is van Fibromyalgie.

Als masseur kan ik jouw fibromyalgie niet wegnemen, maar er is nu wel een mogelijkheid om een pijn en stress-verminderende fibromyssage, een ontspanningsmassage welke is gericht op de tenderpoints, de gevoelige plaatsen op het lichaam. Op deze manier kan ook jij ervaren wat een ontspanningsmassage voor jou kan betekenen.

Massage Rijswijk geeft Fibromysage in Den Haag, Leidschenveen-Ypenburg, Wateringse Veld, Leidschendam, Voorburg, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Wateringen, Het Westland, Monster, Naaldwijk, Hoek van Holland, 's-Gravenzande.

[Terug]