Rijswijk relax massage

Ontspannen voor de vip-behandeling

De Sensitieve Full Body Massage is een zeer krachtige holistische ontspanningsmassage. De volle aanraking met warme amandelolie, maakt dat je volop mag genieten van lange effleurages en zachte knedingen, invoelend en sensitief. 

Deze full bodymassage is zacht en vol en soms misschien wat sensueel. Er is aandacht voor de chakra's en het bekken, hier liggen onze emotie's en gevoelens opgeslagen, door ontspanning van het bekken, ontspant ons holistisch lichaam. Ook onze seksuele gevoelens liggen in het bekken, schaam je niet als je seksueel opgewonden raakt, het mag, verwacht alleen geen seksuele handelingen. Tijdens deze volledige lichaamsmassage mag het "gehele lichaam" volledig ontspannen op zowel lichamelijk, geestelijk als energetisch niveau. Onderkleding en handdoeken vormen een obstakel, om die reden ben je naakt. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. 

Ik geef deze massage op een professionele manier met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen. Voorafgaand bespreken we jouw klachten/wensen en natuurlijk ook jouw grenzen. De massage duurt minimaal 75 minuten, reken 30 minuten bovenop de tijd van jouw massage en zorg dat je erna vrij bent.

Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for body and mind. Het VIP arrangement bestaat uit een Sensitief Full Body Massage, een voetbad inclusief een helende en ontspannende werking van een manuele voetmassage inclusief een hoofdmassage. Reken gerust 30 tot 60 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

Massagesalon Massage Rijswijk is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Home Pagina]