Geniet van een wellness behandeling

Rust en ruimte tijdens de massage

Sensitieve full body massage...  

massagesalonrijswijkDe sensitieve full body massage op basis van Ayurveda is vermoedelijk de oudste holistische massage ter wereld. Het is een massage van het gehele lichaam. Een schitterende reis van heling, verbinding en bewustwording. Sensueel zachte effleurages met warme amandel olie gaan intuïtief over jouw naakte lichaam en omarmen alles wat je in je hebt. Je mag je volledig overgeven aan het moment en ervaren wat ontspanning werkelijk inhoudt.

Wat mag je verwachten? In een informeel gesprek bespreken we jouw wensen/klachten en grenzen, op welke manier ik de sensitieve full body massage ga geven is hiervan afhankelijk. Kleding en handdoeken zijn een belemmering. Er is aandacht voor jou en jouw lichaam, de energetische stromen in de meridianen en de chakra's. De aanraking van de energiebanen is sensueel zacht, en brengt je in contact met jezelf.

Voor wie? Deze massage geef ik alleen aan vrouwen. Als holistisch masseur doe ik dat op een professionele manier, met respect, gevoel en ervaring.

Massagevorm: Holistisch: Sensitief / Niet erotisch. 

Sensitieve full body massage € 65,00 85 minuten.