Geniet van een wellness behandeling

Rust en ruimte tijdens de massage

De Sensitieve Full Body Massage geef ik op een professionele manier met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen!  

De sensitieve full body massage is een schitterende reis van verbinding, harmonie en diepe ontspanning. Je bent naakt, de effleurages zijn traag en intuïtief, mijn handen en onderarmen omarmen alles wat je in je hebt. Je mag je volledig overgeven aan het moment, spanningen loslaten en wegzinken in gedachten, als die er zijn…

De sensitieve full body massage maakt deel uit van een holistische benadering. Het lijkt misschien een erotische massage, maar dat is het niet, wel kan deze massage je sensuele energiën laten stromen, wat je extra diep doet ontspannen. Als holistisch masseur geef ik de sensitieve full body massage en het sensitief VIP arrangement op een professionele manier, met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen. Reken ongeveer 30 minuten bovenop de tijd van de massage en zorg dat je erna geen verplichtingen hebt. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden.

€ 65,00  Sensitieve Full Body massage 85 minuten.  

Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for Body and Mind... Je wordt ontvangen met een glas thee of water en een informeel praatje. We beginnen met een heerlijk voetbad, aansluitend een helende manuele voetmassage. Ik kan je verzekeren dat je na de voetmassage al ontspannen bent. Er wacht nu nog een heerlijke full body massage op je, inclusief armen handen en een sensitieve massage van het hoofd/gezicht. Reken minstens 30 minuten bovenop de tijd van jouw massage en zorg dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk even contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

€ 95,00  Sensitief VIP massage arrangement 150 minuten. 

Massagesalon Massage Rijswijk is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Home Pagina]