Geniet van een wellness behandeling

Ontspannen voor de vip-behandeling

 
        Patty & Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, getrouwd met Patty. Als masseur geef Ik ruim 14 jaar massages vanuit een holistische visie, op basis van Ayurveda, balans in lichaam, geest en ziel. 

Voor wie? Ik ben een gevoelsmasseur... om een holistische massage goed te kunnen geven moet ik de verbintenis kunnen maken met mijn massee. Ik heb ervaren dat ik meer in verbinding en meer vanuit mijn gevoel kan werken als ik een vrouw masseer. Dit is de reden waarom ik alleen massages geef aan vrouwen. Als holistisch masseur doe ik dat op een professionele manier, respectvol met gevoel en ervaring.

Holistisch masseur met gevoel en ervaring en dat voel je... 

Een holistische massage is heel persoonlijk. Geef je wensen/klachten, maar zeker ook je grenzen duidelijk aan. Als masseur besef ik mij heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische massage is een overweldigend cadeau aan jezelf."

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Met de praktijk aan huis heb ik de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, de foto op de achtergrond is de Egeïsche Zee, de rust welke de foto uitstaalt, vindt je ook in de massagepraktijk...

Massage Rijswijk is gevestigd Kerklaan 69 in Rijswijk, goed bereikbaar vanuit de regio Den Haag, gratis parkeren tot 18:00 uur.