Relax op de massagetafel

Rust en ruimte tijdens de massage

Spanningshoofdpijn / Migraine... 

daar wil je wel van af, toch. In de afgelopen 14 jaar dat ik massages geef, valt mij op dat vrouwen opvallend vaker last hebben van hoofdpijn dan mannen, althans ik heb maar heel weinig mannen op mijn massagetafel gehad met hoofdpijn. Ik heb veel behandelingen gegeven tegen hoofdpijn, maar toen iemand kwam met de klacht dat zij al het grootste deel van haar leven last had van hoofdpijn dacht ik, zou ik ook haar kunnen helpen. Ik was zelf verrast dat ook zij hoofdpijnvrij de praktijk verliet. Ik kan niet garanderen dat ik iedereen kan helpen, maar als de hoofdpijn gerelateerd is aan spanning dan kan ik bijna met zekerheid zeggen dat je na één behandeling hoofdpijnvrij naar huis gaat. Heb jij regelmatig last van hoofdpijn... boek een behandeling spanningshoofdpijn en ervaar wat dit met je doet.  

Migraine...

is een ander verhaal, en een heel andere benadering, maar ook daar kan ik als masseur mee helpen. Migraine kan meerdere oorzaken hebben, dus hierbij kan ik je niet garanderen dat je hoofdpijnvrij naar huis gaat, maar toch ligt er voor mij altijd een uitdaging om je van je hoofdpijn af te helpen, ook bij migraine... Als je aangeeft dat je migraine hebt werk ik vanuit een andere benadering, het klinkt misschien raar maar kies dan voor een voetreflexmassage. Ook kies ik er meestal voor om wat drukpunten op je hoofd/gezicht mee te nemen.    

€ 30,00 Behandeling spanningshoofdpijn 40 minuten.

Je vindt de massagesalon op de Kerklaan 69 in Rijswijk. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en het Westland. Gratis parkeren tot 18:00 uur.

[Home Pagina]