Relax op de massagetafel

Rust en ruimte tijdens de massage

Holisme wat is dat eigenlijk... Dit schrijven ze over holisme op WikipediA.

Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. In de geneeswijze betekend dat het hele individu erbij wordt betrokken. Fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los worden gezien van elkaar een verstoring van één van deze niveau’s heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn. 

Een holistische massage is geneeskrachtig voor het hele fysieke, mentale en emotionele lichaam. Het werkt op de chakra’s, het verlicht op mentaal niveau stress en angst, het helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel. Ben je je eenmaal bewust waar je energieblokkades zitten, dan kan je daarmee aan de slag en de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk en gezondheid.

Een holistische massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken en kan slechts door zeer ervaren massage specialisten worden uitgevoerd. Een holistische massage werkt bij een rug schouders nek hoofdmassage of voetmassage goed. Bij een sensitieve full body massage, werkt deze massage echt optimaal, alleen is niet iedereen hier aan toe.