Logo
Patty en Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, ruim 10 jaar holistisch masseur. Fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los gezien worden van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn. Masseren is mijn passie en als eigenaar van Massage Rijswijk doe ik dat met gevoel en ervaring.

Als masseur heb ik met klanten een vrij persoonlijke band, veel van hen komen al jaren. Ik besef mij heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische ontspanningsmassage is magisch..." Tijdens een afspraak sta jij centraal en besteed ik ruim tijd en aandacht aan jou en jouw massage (lees de reviews). Tijdens een ontspanningsmassage masseer ik je met warme massageolie, helemaal naakt vindt ik geen probleem, maar is zeker niet noodzakelijk, houdt gewoon je broekje aan als je dat prettiger vind. Er hangt altijd een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt de borsten buik en billen.

Mijn holistische visie, kijken naar de mens als geheel, is sinds ik werk als masseur alleen maar versterkt. Mijn massagesalon/praktijk is gevestigd aan huis op de Kerklaan 69 in Rijswijk. Laat je je liever thuis masseren, ik kom ook bij jou aan huis in de regio Den Haag, het Westland, de omgeving Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs meer info over masseur aan huis...

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik ben wel een beetje hobbykok geworden, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Met de praktijk aan huis heb ik de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Ook ga ik regelmatig naar de moestuin van onze dochter Susanne, om daar de handen uit de mouwen te steken. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, geweldig...

Masseur aan huis in 's-Gravenzande, 't Woudt, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Haagse Hout, Het Westland, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Maasland, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oude Leede, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Segbroek, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westerlee, Zoetermeer.