Massage relax rijswijk

Ontspannen voor de vip-behandeling

Een rugmassage in combinatie met nek en schouders kan net zo ontspannend zijn als een lichaamsmassage. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Veel mensen kiezen ervoor om een rugmassage te combineren met een hoofdmassage, dit heeft iets overweldigends... Ook hoofdpijn wordt vaak getriggerd door spanning in de omgeving van de nek en/of schouders.

Heb je last van je (onder)rug of schouders, meestal zijn de klachten werkgerelateerd, oorzaak, de mentale werkdruk. Een gerichte massage ondersteund ons zelfherstellend vermogen. Ook voel je je een stuk minder gestrest, door de massage wordt er o.a. dopamine aangemaakt, dit "gelukshormoon" zoals het ook wel genoemd wordt staat lijnrecht tegenover het stresshormoon cortisol. Je fysieke lichaam zal daarom gaan ontspannen en stressgerelateerde klachten verdwijnen... 

Veel vorkomende klachten zijn pijn in de onderrug, meestal het gevolg van triggerpoints, of spieren die "gevoed" zijn met afvalstoffen, ook wel melkzuur genoemd. Water is het treintje van onze aanvoer- en afvalstoffen, zonder voldoende vocht kunnen we niet goed functioneren. Drink je te weinig water dan haalt ons immuunsysteem het vocht uit de huid en de spieren, om zo onze belangrijkste organen o.a. het hart, longen, nieren, lever goed te laten functioneren. Ook hier worden de klachten behandeld door druk uit te oefenen op de juiste drukpunten en een gerichte massage van de spieren in combinatie met een ontspanningsmassage één van de beste optie's.

€ 30,00 Nek/schouders/rugmassage 40 minuten. 

€ 45,00  Nek/schouders/rugmassage + hoofd en/of armen 60 minuten.

"Spit" is een ander verhaal, heb je last van spit dan heb je het gevoel dat je "doormidden breekt". Bij spit is stil zitten niet de oplossing, beter is het om te blijven bewegen, ook als dit pijnlijk is. Wanneer de ergste dagen voorbij zijn maak dan een afspraak voor een ontspanningsmassage en meldt wel dat je last had/hebt van spit. Drink voldoende water en blijf zoveel mogelijk in beweging. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam zal na enkele dagen ervoor zorgen dat je weer normaal kan functioneren. Wanneer de klachten niet verbeteren is het raadzaam om een specialist te raadplegen. 

Je vindt de massagesalon op de Kerklaan 69 in Rijswijk. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en het Westland. Gratis parkeren tot 18:00 uur.

[Home pagina]