Wellness for body and mind...

Kerklaan 69, Rijswijk - 06.2546.1386

KvK Haaglanden: 27076742

Ondek de kracht van het bewuste aanraken... De sensitieve massage is een holistische ontspanningsmassage met vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Zachte aanraking brengt je aandacht naar je lichaam, je energie gaat stromen, vastzittende spanningen “smelten." Lange effleurages worden afgewisseld met zachte knedingen, invoelend en sensitief. Onderkleding en handdoeken vormen een obstakel bij deze massage, om die reden lig je naakt op de massagetafel. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. Deze massage duurt 75 miinuten en geef ik intuïtief met gevoel en ervaring alleen aan vrouwen.

Tijdens een sensitieve full body massage mag je ontvangen, voelen en bewust worden op zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel niveau. Een sensitieve massage is zacht en vol, maar vindt je een stevige massage van de schouders en (onder)rug prettig, dit kan. Deze massage is soms misschien wat sensueel, maar altijd professioneel en met respect voor jou en jouw lichaam.

Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for body and mind. Reken gerust 30 tot 60 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

De massagesalon is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Naar prijzen massage]

Klantbeoordeling 9,4 reviews Massage Rijswijk Kerklaan 69.