Site 02411

Omkleden voor de massage

Openbaar vervoer.
Massage Rijswijk is vanuit Den Haag, Delft, Nootdorp goed te bereiken met het O.V. Bus 23 uitstappen Esdoornstraat. Tram 1 en 15 uitstappen Herenstraat, Tram 17 uitstappen Generaal Spoorlaan, het adres is Kerklaan 69 2282CG Rijswijk.

Een massage plannen.
Plan je afspraak zorgvuldig, zorg dat je na je massage geen verplichtingen hebt. Kom zoveel mogelijk basic. Je hoeft niets mee te nemen. Je wordt open en informeel ontvangen. Wil je weten hoe anderen mij zien als mens en masseur, lees hier de klantreacties.    

Een holistische visie.
Mijn massages geef ik vanuit een holistische visie; lichamelijk, geestelijk en emotioneel kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn. Het geven van een holistische massage is voor mij als masseur heel persoonlijk, ik geef deze massagevorm met gevoel en ervaring alleen aan vrouwen. Om misverstanden te voorkomen, verwacht geen erotische massage.

Moet ik bloot.
Nee hoor er moet niets! Mijn massages zijn heel divers, bij de meeste massages hoef je niet bloot. Er ligt sowieso altijd een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt borsten buik en billen. Maar als jij regelmatig onderhevig bent aan stress en je vindt het prettig om helemaal gemasseerd te worden ga dan voor een sensitieve masssage.       

Wat als ik een afspraak niet kan nakomen.
Heb je een afspraak gemaakt dan ontvang je, meestal een dag van te voren een reminder in je Whatsapp of SMS. Kan je je afspraak niet nakomen, zeg deze dan zo snel mogelijk kosteloos af of verzet deze naar een andere datum.

Er is een contra-indicatie, wat nu.
Een ontspanningsmassage is een oppervlakkige massage, toch kunnen er contra-indicaties zijn waarbij het beter is om niet of eventueel aangepast te masseren. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met de behandelend arts.

Er wordt niet gemasseerd bij:
•    koorts en griep. 
•    infecties en ontstekingen.
•    besmettelijke huidaandoeningen,
•    geen voetmassage bij (voet)schimmel, kalknagels, eczeem of open wratten op de voet(en). 
•    trombose/spataderen. 
•    de eerste 14 weken van de zwangerschap. 
Als masseur behoud ik mij het recht om een massage te weigeren of aan te passen.

Hoe kan ik betalen.
Betalingen graag contant, pinnen is niet mogelijk!

Hoe kan ik een klantreactie plaatsen.
Klik hier als je jouw ervaring wilt delen met anderen.

Is je vraag er niet bij?  Vraag het Massage Rijswijk.