Masseur Massage Rijswijk

Holistisch masseur Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, eigenaar en masseur van Massage Rijswijk. Mijn massages geef ik vanuit een holistische visie, fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring van één van deze niveau’s heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn. 

Holistisch masseur met gevoel en ervaring en dat voel je… 

Als ik mijn massages mag omschrijven dan is elke massage persoonlijk. Aandacht is mijn kracht, jou laten ontspannen mijn passie… Naast fysieke en mentale ontspanning ondersteund een holistische massage ook ons immuunsysteem. Dopamine, serotonine en melatonine, hormonen welke aangemaakt worden tijdens een holistische massage, versnellen het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Heb je vragen over een holistische massage, neem gerust vrijblijvend contact met mij op.