Holistisch masseur Rijswijk Wim Overduin

“Een holistische massage heeft veel voordelen, het zorgt o.a. voor de aanmaak van de feelcood hormonen serotonine en oxytocine.” Aldus Wim Overduin holistisch masseur in Rijswijk.

Welkom op mijn website… Ruim 15 jaar werk ik als holistisch masseur. Mijn massagepraktijk in de Kerklaan in Oud Rijswijk hebben we medio 2021 ingeruild voor een appartement in “De Colijn” stationskwartier in Rijswijk. Mijn massagepraktijk is wat kleiner geworden, en ik wat ouder, maar het geven van holistische massages is nog steeds mijn passie. Zelfs nu komen er nog regelmatig mensen uit Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp en zelfs uit Zoetermeer voor één van mijn massages.

Holistisch masseur met gevoel en ervaring en dat voel je…

Mijn visie als holistisch masseur: “Fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los gezien worden van elkaar, een verstoring in één van deze niveau’s heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn.” Wanneer je een afspraak maakt voor één van mijn massages, kies dan de massage welke het beste bij jou past. Al mijn massages zijn persoonsgericht en heerlijk ontspannend. Wellness for body and mind… 

Neem regelmatig een massage, er is altijd wel een masseur in de buurt in Rijswijk. Facebook link

Facebook