Masseren vanuit een holistische visie…

Hi, leuk om kennis te maken, mijn naam is Wim Overduin holistisch masseur en eigenaar van Massage Rijswijk “De Colijn”

Holistisch masseur…

Holistisch masseur sinds 2006

Als professioneel en gepassioneerd masseur geef ik sinds 2006 massages vanuit een holistische visie. Mijn massagepraktijk is er onder andere voor vrouwen met emotionele stress. Vrouwen welke een moeilijke tijd hebben meegemaakt en nu een volgende stap willen zetten. Veel fysieke klachten komen voort uit emotionele stress, en juist deze klachten kunnen verholpen worden door een holistische massage.

Review Sabrina: “Wim van Massage Rijswijk “De Colijn” is een betrouwbare, professionele, klantvriendelijke maar vooral goede masseur.”

Als holistisch masseur heb ik in de afgelopen jaren vrouwen mogen helpen met een laag zelfbeeld, misbruik, (vecht) scheiding e.d. Het is mooi om deel uit te mogen maken van groei en herstel… Maar ook zonder rugzak ben je natuurlijk van harte welkom om eens heerlijk te ontspannen!

Sinds 2021 is mijn massagepraktijk van Oud Rijswijk verhuist naar het Stationskwartier in Rijswijk. De praktijk is wat kleiner en ik wat ouder, maar de passie voor massages zit nog volop in mij.

Nog steeds komen er regelmatig mensen uit Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp en zelfs uit Zoetermeer voor één van mijn massages.

Facebook Massage Rijswijk “De Colijn”