Massage vragen

Massage vragen Massage Rijswijk “De Colijn”

massage vragen

Adres: Massage Rijswijk “De Colijn”
P.C. Boutenslaan 117 2283GT Rijswijk. Massage op afspraak Tel. 0625461386

Parkeren.
Massage Rijswijk “De Colijn” is goed bereikbaar. Ook met het O.V., vanuit Delft, Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg, Wateringen en Zoetermeer. In de omgeving van de P.C. Boutenslaan is het betaald parkeren. In de Dr H. Colijnlaan is er van 9:00 tot 18:00 uur de mogelijkheid om middels aanmelden van je kenteken 1 uur gratis te parkeren. Na 18:00 uur is het gratis parkeren, muv. donderdag na 21:00 uur. 

Je eerste massage?
Wanneer je nog nooit een massage hebt gehad, wat mag je dan verwachten? Bij jouw eerste massageafspraak wordt je heel informeel ontvangen, samen bespreken we jouw massage. Kies de massage welke bij je past, geef je wensen, maar zeker ook je grenzen aan. Een eerste keer is altijd (ont)spannend.

Een massage plannen.
Plan je afspraak zorgvuldig, zorg dat je na je massage geen verplichtingen hebt. Kom zoveel mogelijk basic. Je hoeft niets mee te nemen. Je wordt open en informeel ontvangen. Wil je weten hoe anderen mij zien als mens en masseur, lees hier de reacties. 

Hoe vaak een massage?
Wanneer je massage wilt opnemen als onderdeel van een gezonde levensstijl, dan is één keer per 4 tot 6 weken een aanbeveling.

Een holistische visie.
Mijn massages geef ik vanuit een holistische visie; lichamelijk, geestelijk en emotioneel… dus over gevoel en emotie’s, dat doet wat met ons. Deze niveau’s kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring in één van deze niveau’s heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn.

Wat kost een massage?
Je vindt de prijzen van de massages hier

Moet ik bloot.
Mijn massages zijn heel divers, bij de meeste massages houdt je je broekje aan. Er ligt altijd een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt borsten buik en billen. Bij de massages waar je geen onderkleding kan dragen staat dit aangegeven.       

Wat als ik een afspraak niet kan nakomen.
Heb je een afspraak gemaakt dan ontvang je, meestal een dag van te voren een reminder in je Whatsapp of SMS. Kan je je afspraak niet nakomen, zeg deze dan zo snel mogelijk gratis af of verzet deze naar een andere datum.

Er is een contra-indicatie, wat nu.
Een ontspanningsmassage is een oppervlakkige massage, toch kunnen er contra-indicaties zijn waarbij het beter is om niet of eventueel aangepast te masseren. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met de behandelend arts.

Er wordt niet gemasseerd bij:
•    koorts en griep. 
•    infecties en ontstekingen.
•    besmettelijke huidaandoeningen,
•    geen voetmassage bij (voet)schimmel, kalknagels, eczeem of open wratten op de voet(en). 
•    trombose/spataderen. 
•    de eerste 14 weken van de zwangerschap. 
Als masseur behoud ik mij het recht om een massage te weigeren of aan te passen.

Hoe kan ik betalen.
Betalingen: Graag contant, pinnen is niet mogelijk!

Hoe kan ik een klantreactie plaatsen.
Klik hier als je jouw ervaring wilt delen met anderen.

Is jouw massage vraag er niet bij?  Neem contact op met Wim Overduin 0625461386

Facebook Massage Rijswijk “De Colijn”