Massage vragen

Belangrijke massage vragen:

Massage op afspraak.

Adres: Massage Rijswijk “De Colijn”
P.C. Boutenslaan 117 2283GT Rijswijk, Stationskwartier. Tel. 0625461386 Massage in de buurt van De Bogaard, Plaspoelpolder en NS station Rijswijk. 3 km van Den Haag, Leidschendam-Voorburg.

Parkeren & O.V.
In de omgeving van de P.C. Boutenslaan is het betaald parkeren. In de Dr H. Colijnlaan kan je van 9:00 tot 18:00 uur, middels aanmelden van je kenteken 1 uur gratis te parkeren. Na 18:00 uur is het parkeren gratis, donderdag na 21:00 uur. Massage Rijswijk “De Colijn” is goed bereikbaar. Ook met het O.V., vanuit Delft, Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg, Wateringen en Zoetermeer.

Je eerste massage?
Wat mag je verwachten? Bij jouw eerste massageafspraak wordt je heel informeel ontvangen. Kies de massage welke bij je past, samen bespreken we jouw massage. Geef je wensen, maar zeker ook je grenzen duidelijk aan. Er ligt altijd een saunakilt voor je klaar, je hoeft dus niet bloot te lopen of liggen als je dat niet wilt. Een eerste keer is misschien spannend, maar ik geef je de garantie dat je gaat genieten en heel ontspannen weer naar huis gaat.

Een massage plannen.
Plan je afspraak zorgvuldig, zorg dat je na je massage geen verplichtingen hebt. Kom zoveel mogelijk basic. Je hoeft niets mee te nemen. Je wordt open en informeel ontvangen. Wil je weten hoe anderen mij zien als mens en masseur, lees hier de reviews. 

Hoe vaak een massage?
Wanneer je massage wilt opnemen als onderdeel van een gezonde levensstijl, dan is één keer per 4 tot 6 weken een aanbeveling.

Een holistische visie.
Mijn massages geef ik vanuit een holistische visie; lichamelijk, geestelijk en emotioneel… dus over gevoel en emotie’s, dat doet wat met ons. Deze niveau’s kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring in één van deze niveau’s heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn.

Wat kost een massage?
Je vindt de prijzen van de massages hier

Duo massage.
Als masseur en eigenaar van Massage Rijswijk “De Colijn” kan ik als zelfstandig ondernemer zonder personeel geen duo massage geven. Dit geldt ook voor de 4 handen massage.

Belangrijke massage vragen: Moet ik bloot.
Mijn massages zijn heel divers, bij de meeste massages houdt je je broekje aan. Er ligt altijd een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt borsten buik en billen. Bij de massages waar je geen onderkleding kan dragen staat dit aangegeven.       

Belangrijke massage vragen: Wat als ik een afspraak niet kan nakomen.
Heb je een afspraak gemaakt en kan je deze niet nakomen, zeg deze dan zo snel mogelijk gratis af of verzet deze naar een andere datum.

Belangrijke massage vragen: Er is een contra-indicatie, wat nu.
Een ontspanningsmassage is een oppervlakkige massage, toch kunnen er contra-indicaties zijn waarbij het beter is om niet of eventueel aangepast te masseren. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met de behandelend arts.

Er wordt niet gemasseerd bij:
•    koorts en griep. 
•    infecties en ontstekingen.
•    besmettelijke huidaandoeningen,
•    geen voetmassage bij (voet)schimmel, kalknagels, eczeem of open wratten op de voet(en). 
•    trombose/spataderen. 
•    de eerste 14 weken van de zwangerschap. 
Als masseur behoud ik mij het recht om een massage te weigeren of aan te passen.

Belangrijke massage vragen: Hoe kan ik betalen.
Betalingen: Graag contant, pinnen is niet mogelijk!

Hoe kan ik een klantreactie plaatsen.
Klik hier als je jouw ervaring wilt delen met anderen.

Zijn jouw massage vragen er niet bij?  

Facebook Massage Rijswijk “De Colijn”