Rijswijk relax massage

Ontspannen voor de vip-behandeling

Verras je partner, vriend of vriendin, vader of moeder met een massagebon van Massage Rijswijk. Er is al een massage kadobon vanaf € 30,00. Heel speciaal is het VIP-massage arrangement, dit is twee uur lang genieten van wellness for body and mind...

Het VIP-Massage arrangement van Massage Rijswijk bestaat uit een voetbad inclusief een manuele voetmassage, aansluitend een ontspanningsmassage van het gehele lichaam inclusief armen, handen en een hoofdmassage. Om het compleet te maken serveren we een heerlijk vers fruitdrankje, er is water en thee naar keuze.

Ook leuk om te geven als huwelijkscadeau, met Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, met Valentijn, een verloving of vriendschap, Secretaressedag, een jubileum, met Sinterklaas of als Kerstcadeau of gewoon zomaar... omdat je heel veel van iemand houdt.

Het is mogelijk om de massagebon af te halen in de praktijk (graag even bellen) of op te laten sturen. In het laatste geval kan je deze bestellen bij Afspraak & Contact, vergeet niet het adres te vermelden. Ik stuur mijn bankgegevens naar het opgegeven e-mailadres. Er wordt € 2,- portokosten in rekening gebracht, wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven, wordt de massage-cadeaubon dezelfde dag nog verstuurd.

Je vindt massagesalon Massage Rijswijk op de Kerklaan 69 in Rijswijk. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en het Westland. Gratis parkeren tot 18:00 uur.

[Home pagina]