Geniet van een wellness behandeling

Zwangerschapsmassage...

Ervaar de weldaad van een zwangerschapsmassage bij Massage Rijswijk. Deze wellness for body and mind is echt een cadeau aan jezelf, zeker aan het einde van je zwangerschap! 

Tijdens de zwangerschap veranderd er veel in je lichaam, niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel... Je vraag je misschien af of alles wat je voelt wel zo hoort... En mag ik tijdens mijn zwangerschap wel gemasseerd worden? Het antwoord is ja hoor, een goed ingekapselde vrucht wordt goed beschermt door het lichaam, een ontspannende massage heeft daar geen invloed op! Helaas gaat niet elke zwangerschap volgens wens, in de eerste 3 maanden is de kans aanwezig dat de vrucht niet goed is ingekapseld en loslaat. Je zou mij of jezelf iets kunnen verwijten als je na je massage een miskraam krijgt. Om die reden masseer ik zwangere vrouwen na de 14e week van je zwangerschap.

Bij de één is de zwangerschap de mooiste tijd van je leven, je hebt je nog nooit zo goed gevoeld...  Bij de ander gaat het vanaf het begin veel minder goed, je kan wel zeggen dat je je slecht voelt. Door het hCG hormoon dat in het begin van je zwangerschap wordt aangemaakt ben je misselijk en vliegen de hormonen door je lichaam, hierdoor ben je niet meer jezelf... kortom er is geen zwangerschap het zelfde!

Ben je toe aan een moment voor jezelf, als holistisch masseur geef ik een professionele zwangerschapsmassage gericht op ontspanning! Deze massage bestaat uit een voetbad + een manuele voetmassage en een rug/schouders/nek/hoofdmassage, maar wil jij het anders... ook dat kan. Is je buikje al mooi gevormd? Je kan heel comfortabel op een aangepast bed met een uitsparing voor je buik liggen of zitten op mijn zadelkruk.

Middels "afspraak & contact" kan je online een afspraak maken, als je aangeeft dat je terug gebeld wilt worden, neem ik telefonisch contact met je op. Bellen of WattsAppen kan natuurlijk ook, als ik beschikbaar ben beantwoord ik jouw vragen en/of plannen we samen een afspraak, en anders reageer ik zsm. 

€ 65,00 zwangerschapsmassage 100 minuten.

[Home Pagina]