Massage uitwisseling

Als masseur heb ik in de afgelopen 17 jaar veel mensen een ontspannende massage gegeven. Het geven van een massage is heel fijn, maar het ontvangen is natuurlijk helemaal geweldig.

In 2019 heb ik kennis gemaakt met Heidi zelf ook masseuse, zij had het idee om een massage uitwisseling te doen. Heidi masseert zowel volwassenen alsook kinderen op scholen. Het gaat erom dat kinderen leren om elkaar aan te raken en respect te hebben voor elkaar. Alles gebeurd gekleed en ze doen dit doormiddel van leuke spelletjes. Het mooie is dat elke masseur of masseuse zijn of haar massagetechniek ontwikkeld en wij ook nog wat van elkaar kunnen leren. Nu maken we elke 6 weken een afspraak om elkaar te masseren. Het gaat zeker niet om de massagetechnieken, maar om het gevoel wat je in een massage kunt leggen. Masseren doe je met je hart…

Massage uitwisseling…

Ook wij zijn mensen met onze dagelijkse beslommeringen, afgelopen weken was om de één of andere reden mijn bloeddruk omhoog gegaan, natuurlijk vraagt dit om verder onderzoek, maar een massage zorgt ervoor dat je bloeddruk afneemt, een mooie bijkomstigheid. Morgen is het weer zover en mogen Heidi en ik weer genieten. Wil jij ook zo’n heerlijke ontspannen massage, of wil je meer info over kindermassage op school, je bent al op de juiste website, de rest is aan jou! Groet Wim Overduin, holistisch masseur.

Massage uitwisseling

Wil je meer weten over massages, klik hier

Facebook Massage Rijswijk “De Colijn”