Sensitief massage arrangement

sensitief massage arrangement

Het sensitief massage arrangement is een schitterende reis van heling, verbinding en bewustwording…

Dit arrangement wordt individueel gegeven, dus persoonlijk op jou afgestemd… Ben je de verbinding met jezelf kwijt, zijn de alledaagse prikkels je soms teveel? Wanneer deze “sensuele massage” bij jou past, mag je zijn wie je bent en je volledig overgeven aan het moment en ervaren wat ontspanning werkelijk inhoudt.

Heel informeel bespreken we hoe jij het sensitieve massage arrangement wilt ontvangen. Je bent naakt, kleding en handdoeken zijn een obstakel. Belangrijk zijn jouw grenzen, maar zeker ook jouw wensen. Heel intuïtief masseer ik jouw lichaam met warme amandelolie, dit zorgt voor de aanmaak van de “feelcood hormonen” serotonine en oxytocine, welke op hun beurt een belangrijke rol spelen bij het opwekken van gevoelens, welzijn en tevredenheid.

We starten het arrangement met een voetbad, er wacht een heerlijke massage met warme amandelolie van het gehele lichaam. Een volle aanraking, zachte knedingen en lange effleurages, zodat alle plekjes op je lichaam welke aandacht verdienen, gemasseerd worden. Ook het hoofd heeft “erogene zones”, hoe fijn is het niet als de kapper je haar wast. Een massage van het hoofd, nek en de oren vinden veel mensen heerlijk ontspannend. Als toetje een manuele voetreflexmassage, de voeten zijn bij uitstek de plek waarmee we ons aarden, een massage van de voeten kan zelfs min of meer “erotisch” zijn. Ik kan je verzekeren dat je dan heerlijk ontspannen bent.

Als holistisch masseur geef ik het sensitief massage arrangement op een professionele manier, met respect, gevoel en ervaring alleen aan jou volwassen vrouw.

Wil je je niet helemaal laten masseren, maak het bespreekbaar of kies voor het VIP massage arrangement.

Voor wie: aan jou volwassen vrouw.

Sensitief massage arrangement 120 minuten € 95,00 reserveren

Facebook