Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is helend, veilig en heerlijk ontspannend. Het doel van reflexologie is om de balans te herstellen. Het is echt het beste cadeau aan jezelf!

Als holistisch masseur richt ik mij op het ontspannen van lichaam en geest, de voeten zijn bij uitstek de plek waarmee we ons aarden, een voetreflexmassage is dan ook helend en bijzonder ontspannend. De organen en weefsels in het lichaam hebben alle een reflectie in de voet. Bij een energetische verstoring zal dit tijdens de massage soms voelbaar zijn.

De gedachte achter reflexologie is, dat ziek zijn een signaal is van een verstoorde harmonie van lichaam en geest. Het doel van reflexologie is om de balans weer te herstellen. Deze vorm van massage past in een holistische denkbeeld. Door massage, druk en warmtetoevoer kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven. 

Wanneer de blokkades zijn opgeheven is het lichaam weer in staat zichzelf te genezen. Een voetreflexoloog geneest dus niet, zij helpt slechts te genezen. Voetreflexmassage is prettig, veilig en heerlijk ontspannend. Ook in combinatie met een massage is het echt een cadeau aan jezelf!

Geen voetreflexmassage bij schimmel/kalknagels, eczeem en wratten.

Voetreflexmassage 60 minuten € 50,00 reserveren