Zwangerschapsmassage

Aandacht voor jezelf tijdens je zwangerschap begint met een holistische zwangerschapsmassage, zeker als je al wat verder bent, op de buik liggen, wat normaal niet kan, kan nu wel en daar alleen al van ga jij heel erg genieten… 

Wat mag je verwachten? Als holistisch masseur geef ik een professionele zwangerschapsmassage gericht op ontspanning! Deze massage bestaat uit een voetbad + een manuele voetmassage en een rug/schouders/nek/hoofdmassage, maar wil jij het anders… ook dat kan. Is je buikje al mooi gevormd? Je kan heel comfortabel op een aangepast bed met een uitsparing voor je buik liggen of zitten op mijn zadelkruk. 

Tijdens de zwangerschap veranderd er veel in je lichaam, niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel… Je vraag je misschien af of alles wat je voelt wel zo hoort… En mag ik tijdens mijn zwangerschap wel gemasseerd worden? Het antwoord is ja hoor, een goed ingekapselde vrucht wordt door het lichaam goed beschermt, een ontspannende massage heeft daar geen invloed op! Helaas gaat niet elke zwangerschap volgens wens, in de eerste 3 maanden is de kans aanwezig dat de vrucht loslaat. Je zou mij of jezelf iets kunnen verwijten als je na je massage een miskraam krijgt. Om die reden masseer ik je het liefst na de 14e week van je zwangerschap.

Zwangerschapsmassage 100 minuten € 65,00

Holistisch masseur: Wim Overduin