Hoofd- Rugmassage

rugmassage hoofdmassage

Rugmassage hoofdmassage laat de werkdruk achter je…

Een rugmassage is één van de beste keuze om de werkdruk achter je te laten, even tijd om je hoofd leeg te maken…

Rugklachten zijn vaak werkgerelateerd. Een rugmassage gericht op de rugklachten maakt de spieren weer los, fysiek ben je dan meestal van de klachten af. Worden de rugklachten veroorzaakt door werkdruk (mentale spanningen), dan is de beste keuze een combinatie rugmassage hoofdmassage.

Fysieke klachten door stress…

Ook hoofdpijn wordt vaak getriggerd door spanning in de omgeving van de nek, hoofd en/of schouders. Heb je vaak last van hoofdpijn boek dan een behandeling spanningshoofdpijn, meestal ben je na één behandeling hoofdpijn vrij. Een gerichte massage ondersteund het zelfherstellend vermogen. Je energetisch lichaam zal daarom gaan ontspannen en stressgerelateerde klachten verdwijnen…

rugmassage
fruit liggend

Wees lief voor je immuunsysteem…

Beweeg en drink voldoende water! Wanneer we te weinig drinken, haalt ons immuunsysteem het vocht uit de huid en de spieren, om zo de belangrijkste organen o.a. het hart, longen, nieren en lever goed te laten functioneren. Te weinig drinken heeft tot gevolg dat aanvoer- en afval-stoffen (melkzuren) niet goed afgevoerd kunnen worden, hierdoor ontstaan vaak spierklachten, soms met hoofdpijn.

Rugmassage hoofdmassage m/v 50 minuten € 45,00 reserveren

Direct een afspraak 0625461386

Facebook Massage Rijswijk “De Colijn”