Rugmassage / Hoofdmassage

rugmassage hoofdmassage
Rugmassage Hoofdmassage

Rugklachten zijn vaak werk gerelateerd. Een rugmassage gericht op de rugklachten maakt de spieren weer los en soepel, fysiek ben je dan van de klachten af. Worden de rugklachten veroorzaakt door werkdruk, (mentale spanningen) dan is een combinatie van een rugmassage met een hoofdmassage ideaal.

Ook hoofdpijn wordt vaak getriggerd door spanning in de omgeving van de nek, hoofd en/of schouders. Heb je vaak last van hoofdpijn boek dan een behandeling spanningshoofdpijn, meestal ben je na één behandeling hoofdpijn vrij. Een gerichte massage ondersteund het zelfherstellend vermogen. Je energetisch lichaam zal daarom gaan ontspannen en stressgerelateerde klachten verdwijnen…

Beweeg en drink voldoende water! Wanneer we te weinig drinken haalt ons immuunsysteem het vocht uit de huid en de spieren, om zo de belangrijkste organen o.a. het hart, longen, nieren en lever goed te laten functioneren. Het gevolg is dat afvalstoffen (melkzuren) niet goed afgevoerd kunnen worden, hierdoor ontstaan vaak spierklachten/hoofdpijn.

Rugmassage 40 minuten € 30,00  

Rugmassage + hoofdmassage 60 minuten € 45,00